Wat anderen zeggen

Wat een service. Ik wilde een artikel terug sturen of ruilen en had hierover een mail gestuurd. Ik had te lang het artikel hier laten liggen en gedacht dat ik deze niet meer kon terug sturen. Maar ik kreeg een telefoontje van kinderkleding.nl dat ik het artikel als nog mocht terug sturen. Echt super service. groet Debora Meer berichten

Opmerking van:

Debora van der Windt uit Epse

Kinderkleding online en babykleding online kopen

Kinderkleding.nl heeft één doel: het leukste assortiment online kinderkleding en babykleding aanbieden. De collectie kent veel variatie: modieuze en traditionele kleding, bekende en onbekende merken, kleding voor speciale gelegenheden en basics. In onze webshop kun je heel gemakkelijk kinderkleding online kopen en het assortiment babykleding groeit met de dag. Met onze webshop zijn we de leukste online baby- en kinderkleding winkel van Nederland. Het bewijs: we hebben de Thuiswinkel Award gewonnen voor de beste webwinkel in de categorie babymode  en kindermode.

In onze online winkel vind je babykleding voor jongens en babykleding voor meisjes, peuterkleding, kleuterkleding en kleding voor kinderen. De kleding is van onder andere Vingino, Geisha kids, Retour Jeans, Lief! Lifestyle en Tumble 'n Dry, vanaf maat 50 tot en met maat 176. Naast deze bekende merken, hebben we ook goedkope kinderkleding van verschillende merken.