Wat anderen zeggen

Gister 2 spijkerrokjes van Retour ontvangen voor mijn meisjes. Zagen er super uit. Er was alleen 1 maat fout, maar er werd direct een nieuwe verzonden welke ik vandaag al ontving incl. retourenvelop voor de foute zending. Wat een super service! En ook de sleutelhangers die erbij zaten vielen erg in de smaak. Bedankt voor de snelle en goede service. Ik kom zeker terug op deze site. Meer berichten

Opmerking van:

Rodie uit Alkmaar

Kinderkleding online en babykleding online kopen

Kinderkleding.nl heeft één doel: het leukste assortiment online kinderkleding en babykleding aanbieden. De collectie kent veel variatie: modieuze en traditionele kleding, bekende en onbekende merken, kleding voor speciale gelegenheden en basics. In onze webshop kun je heel gemakkelijk kinderkleding online kopen en het assortiment babykleding groeit met de dag. Met onze webshop zijn we de leukste online baby- en kinderkleding winkel van Nederland. Het bewijs: we hebben de Thuiswinkel Award gewonnen voor de beste webwinkel in de categorie babymode  en kindermode.

In onze online winkel vind je babykleding voor jongens en babykleding voor meisjes, peuterkleding, kleuterkleding en kleding voor kinderen. De kleding is van onder andere LoFff, Bomba for Girls, Retour Jeans, Kiezeltje, Le Chic, Lief! Lifestyle en Tumble 'n Dry, vanaf maat 50 tot en met maat 176. Naast deze bekende merken, hebben we ook goedkope kinderkleding van verschillende merken.