Wat anderen zeggen

Beste kinderkleding.nl, Gefeliciteerd met jullie award! Ik sta wel verbaasd van het feit dat zoveel mensen kleding bij jullie kopen. Zo slecht gaat het dan nog niet met onze economie, haha. Ik vind het alleen wel zorgelijk dat mensen kennelijk zoveel geld uitgeven voor kinderkleding. Kijk voor een speciale gelegenheid, dan begrijp ik dat, maar voor gewoon door de week? In andere landen hebben de kindjes amper kleding om aan te trekken en bij ons dragen ze shirtjes vanaf ongeveer 20 euro of broekjes van 50 euro. Mijn idee is koop hier voor iets speciaals en verder neem van elkaar kleding over of koop wat goedkopers. Met het geld wat je uitspaart kun je een goed doel steunen. Ondanks mijn kritische noot succes met de verkoop. :-) groeten, Leantine Bastiaans-Knibbe Meer berichten

Opmerking van:

Leantine Bastiaans-Knibbe uit Leiden

Kinderkleding online en babykleding online kopen

Kinderkleding.nl heeft één doel: het leukste assortiment online kinderkleding en babykleding aanbieden. De collectie kent veel variatie: modieuze en traditionele kleding, bekende en onbekende merken, kleding voor speciale gelegenheden en basics. In onze webshop kun je heel gemakkelijk kinderkleding online kopen en het assortiment babykleding groeit met de dag. Met onze webshop zijn we de leukste online baby- en kinderkleding winkel van Nederland. Het bewijs: we hebben de Thuiswinkel Award gewonnen voor de beste webwinkel in de categorie babymode  en kindermode.

In onze online winkel vind je babykleding voor jongens en babykleding voor meisjes, peuterkleding, kleuterkleding en kleding voor kinderen. De kleding is van onder andere LoFff, Bomba for Girls, Retour Jeans, Kiezeltje, Le Chic, Lief! Lifestyle en Tumble 'n Dry, vanaf maat 50 tot en met maat 176. Naast deze bekende merken, hebben we ook goedkope kinderkleding van verschillende merken.