Wat anderen zeggen

Ontzettend bedankt weer voor de mooie spullen! Ben altijd wat huiverig voor bestellen via internet, maar bij jullie echt niks te klagen! Wat een supersnelle levering, en wat een gave kleren. De trui voor mijn dochter, geweldig, en de shirts voor mijn zoon inclusief het surf board; Hij vond het helemaal geweldig!! Dus bedankt en tot gauw! Meer berichten

Opmerking van:

Danielle van Vliet uit Harmelen

Kinderkleding online en babykleding online kopen

Kinderkleding.nl heeft één doel: het leukste assortiment online kinderkleding en babykleding aanbieden. De collectie kent veel variatie: modieuze en traditionele kleding, bekende en onbekende merken, kleding voor speciale gelegenheden en basics. In onze webshop kun je heel gemakkelijk kinderkleding online kopen en het assortiment babykleding groeit met de dag. Met onze webshop zijn we de leukste online baby- en kinderkleding winkel van Nederland. Het bewijs: we hebben de Thuiswinkel Award gewonnen voor de beste webwinkel in de categorie babymode  en kindermode.

In onze online winkel vind je babykleding voor jongens en babykleding voor meisjes, peuterkleding, kleuterkleding en kleding voor kinderen. De kleding is van onder andere LoFff, Bomba for Girls, Retour Jeans, Kiezeltje, Le Chic, Lief! Lifestyle en Tumble 'n Dry, vanaf maat 50 tot en met maat 176. Naast deze bekende merken, hebben we ook goedkope kinderkleding van verschillende merken.